Yeni bir saygısızlık türü: "Numaranı ver bakalım."

En son Kanal 7'de yayınlanan "Nur Ertürk ile her sabah" programında gördüm. Canlı olarak yayınlanan programda yayına katılan bir konuk, -konuyu veya olayın içeriği tam bilmiyorum- Nur Ertürk ile konuşmaya başladı. Adam bir şeyler anlattı ve sonunda "bana şuralardan ulaşabilirsiniz" dedi. Nur Ertürk son zamanların moda olan saygısızlığını yaparak "hadi cep telefonu numaranı verde sana hemen ulaşsınlar" dedi. Adam bu sözler karşısında aslında "olmaz veremem" dedi fakat reytingi artırmak, izleyiciye malzeme çıkarmak ve işlerini kaybetmemek için ellerinden geleni yapan sunucular gibi Nur Ertürk'te "hadi hadi vereceksin" dedi. Adam açık açık telefon numarasını söyledi. Son rakam söylendikten 2 saniye sonra telefon çalmaya başladı.

Şimdi adam için zor bir durum. Eşi var, çocukları var. Düzenli bir hayatı var. Numarayı alan saygısız, seviyesiz insanlar telefonu aramaya başladılar. Saygısız diyorum çünkü arayanlar konuşmuyor. Sadece çaldırıp kapatıyor. Konuşanlardan bazıları da sanki zaman makinesini üretmiş gibi heyecanlanıyor ve saçmalıyor. Adam bu durum karşısında çok sinirlendi ve rahatsız oldu. Ama yapacak bir şey yok. Artık telefonları gece gündüz susmayacak. "Abi bana kontör gönder" yazılı mesajlarını alırken gece gündüz demeden ödemeli arayanlar sürekli rahatsız edecek.

Peki Nur Ertürk bu durum karşısında ne yaptı?
Tabi ki arayanlara, adamın şaşkın bakışlarına, seyircinin anlamsız gülmelerine çok sevindi. Tabiki bugünü de kurtardığına sevindi. Tabiki bu durumlardan hoşlanan izleyicileri mutlu olabilmesine sevindi. Onun için adamın bundan sonra rahatsız olacağı önemli değildi. O programın kurtulmasını düşünüyordu. Çünkü sirkteki maymunlar gibi, eğer maymunluğunu yapamazsa işten atılacağını biliyordu. Gerekeni yaptı.

Yüreği yetiyorsa kendi versin!
Adamın itirazlarına birşey olmaz diyerek cevap veren Nur Ertürk neden kendi telefonunu vermiyor? Hadi bakalım versin kendi cep telefonu numarasını da görsün ne oluyor ne olmuyor? Arayanı çok olur çünkü onun seviyesine sahip bir çok kişi var.

Not: Dişlerini siyaha ben boyadım.

Yorumlar

  1. Ya saygısızlık sadece Nur Ertürk'te de değil aslında, o da kurulan sistemin bir parçası...Fakat asıl sorun canlı yayında numarasını veren bir adamın telefonunu çaldırıp kapatmak ya da ödemeli aramak? Bunu yapmakta nasıl bir zevk alıyorlar ki? Hasta mı bu kadar insan?

    YanıtlaSil
  2. Bu Yorumlarınız Yakışıksız Nur Hanım İnsanların Yardımcı Olabileceğini BazAlarak Numaranı Ver Demiştir Neden Kişilik Haklarını İhlal Ediyorsunuz Size Kedi Uzanamadığı Ete Mundar Der Diyor Seviyenizi Kaybetmemenizi Sizden önemle İstiğram Ediyorum Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?