Hoşgörü sadece dışarıya mı?

Uzun zamandır Zaman gazetesinin bazı haberlerine yorum yapıyorum. Ama nedense hiçbiri yayınlanmıyor. Yorum kuralları belli: Tümü büyük harf olmayacak, hakaret içerikli sözler yazılmayacak, belli bir grubu veya kesimi aşağılayıcı ifadeler kullanılmayacak.

Bunlara çok dikkat ederek fazrklı zamanlarda 3 tane yorum yazdım. Ama nedense hiçbiri yayınlanmadı. Üstelik yorumlarımı "Hoşgörü ve Diyalog" başlıklı haberlerine yazmıştım. Tam sevdikleri konu ama yazdıklarımdan rahatsız oldular sanırım.

Tarafsız gazete görmesek
Tarafsız gazete görmesem inanmayacağım. Her gazetenin bir tarafı var. Eğer yazdığım yorumlar onların isteyeceği şekilde olsaydı hemen yayına alınırdı. Ama onların düşüncelerinden farklı olduğu için canları sıkıldı ve onaylamadılar. Gazete ve onlar, insanları sadece tek düşünce altında, kendi düşünceleri etrafında toplamaya çalışıyorlar.

ABD, Avrupa, İsrail pkk ya yardım ederken, birileri Efendimiz hakkında hakaret içerikli resimler çizerken, birileri kötü sözler söylerken hoşgörü ve diyalog diyorlar. Devam etsinler herkes biliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?