Evlenme bahanesi ile aldatılan dedeler

Yarışmaydı, eğlenceydi oydu buydu derken ekranlardaki yeni moda “Evlendirme Dairesi” oyunu oynamak oldu. Flash TV’de başlayan bu dalga 14.04.2008, tarihinde daha öncede kendisi hakkında yazı yazdığım sunucu tarafından da yapıldı. Şu anda yaklaşık 6 programda bu tarz bir durumu gördüm.

Reyting uğruna değil
Zaten bunu hepimiz biliyoruz: Reyting uğruna değil. Yaşları artık 70’e dayanmış daha önce bir çok evlilik yapmış dedeler, saçlarının beyazlığına ve sakallarının uzunluğuna aldırmadan umutla bu tür programlara katılan şirin dedelerimiz evlenme bahanesi ile kandırılıyorlar. Televizyonları başında bunları izleyen küçük çocuklar dedelerine, “Dede sen de katılsana” diye söyleniyorlardır. Büyüklerde “Bak şu adamın yaptığına” diyerek gözlerini daha çok açıp izliyorlardır. Sunucular gelenlerin yaptıkları hareketlerle, konuşmalarla reytingin tavan yaptığını düşünerek “Oh, bugünü de kurtardık” diyorlardır. Hiç durmadan devam edin.

Sonra ne oldu?
Yaşlı adam programdan sonra çıkıp kendisi gibi hacı arkadaşlarıyla oturup konuşamıyor. Çünkü dün gece sunucuya yaptığı hareket çok kötüydü ve olay çıkardı. Dışarı çıkamıyordu çünkü bütün magazin programları onu hedef göstermişti. Diğerlerinin de bunlardan farkı yok.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?