Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'ti

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tiGeçen gün attığımız tokatla hem ahlak hem de futbol dersi verdiğimiz isviçre'den sonra şimdi de Çek Cumhuriyeti'ne şok yaşattık. 2-0 üstünken 15 dakika içerisinde yedikleri 3 golle akılları başlarından giden Çek'ler maçtan sonra hüngür hüngür ağladılar.

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tiHakemin her türlü insanlık dışı hareketlerine karşı aslanlar gibi savaşan oyuncularımız 75. dakikaya kadar Çek Cumhuriyetinin istediği gibi oynadı. Daha öncede çok kez söylediğimiz gibi geleceğin yıldızlarından olacak Arda Turan'ın bu dakikada gelen harika golu takımımızı birden ateşledi. Maçın son 15 dakikası Çekliler sadece bizim vuruşlarımızı tutmaya ve akın akın gelen ataklarımızı engellemeye çalıştılar ama başarılı olamadılar.

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tiBoyu uzun aklı kısa Koller, ilk golu atarken 90 dakikanın sonunda altları ıslanmış çocuklar gibi ağlayacaklarını bilmiyorlardı. Sakatlanan Emre Güngör'ün oyundan çıkması ile Emre Aşık'ı oyuna almak için izin vermeyen 4. hakeme Fatih Terim'den çok sert bir uyarı geldi.

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tiTuncay yine bekleneni veremedi. Sabri'nin oyunu güzel fakat kanatlardan içeriye iyi orta açamıyor. Hamit Altıntop'ta da aynı sorun var. Bu oyuncuların bu konuda çalışmaları gerekli. Servet yine sakat sakat oynadı ve kendisinden çok büyük bir fedakarlık gösterdi. Mehmet Topal'da gelecek için umut verici bir oyuncu. Sadece işine bakıyor. Diğer oyuncular gibi hemen sinirlenmiyor.

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tive gelelim psikolojik sorunları olan Volkan'a. Bu kadar önemli bir maçta ve bu kadar önemli bir durumda ancak akılsız bir kişi tarafından beklenebilecek bir hareket daha yaptı. Oyuncuların o anki psikolojilerini anlamak imkansız. Ama yaptığınız bir hareketle bütün Türkiye'nin kaderi ile oynuyorsunuz. Volkan çıktıktan sonra gol yiyebilirdik. Hiç gereksiz bir yere kırmızı kart gördü. Bunun hesabını Hırvatistan maçında vereceğiz. Allah yardımcımız olsun.

Arda 75. dakikada bombanın pimini Çek'tiBen Hastayım | CELLMANN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?