Oynadığımız futbolsa Arap olayım

Türk futbolcularının genelinde bir tembellik var. Türkiye'den seçilen en iyi oyuncular maçta doğru düzgün orta yapamıyor, oyun kuramıyor, pas veremiyor. Bugünkü Portekiz maçında nasıl bir takım izledik, nasıl bir oyun izledik inanamıyorum. Tuncay'ın kontrolsüz ve isabetsiz vuruşları, Hamit'in sol tarafı boş bırakıp bize uzun süre tehlikeli anlar yaşatması ve Gökhan Zan'ın anlamsız hareketleri maçı zaten bitirdi.

Oyuncuların tümünde birbirlerinin oyun tarzlarına göre bir uyumsuzluk vardır. Zaten bu yüzden bir çok kez top kaybettik. İleriye doğru açılamadık ve topu çeviremedik. Kendi sahamızda kaldığımızdan maç hep bizim kalemizde oynandı. Defansta kanatları iyi tutamadık, eğer Servetin çabası olmasa daha çok yerdik. Allah'tan ilk yarıda bizi direkler kurtardı. Volkan'da çok güzel kurtarışlar yaptı. Ronaldo'nun uzaktan vurduğu serbest vuruşa eliyle müdahale ederek direğe çarpmasını sağladı. Mevlüt'ün kadroya alınmasını isabetli bir karar olarak görmedim hiç.

Hazırlık maçları ile gerçek maçlar çok farklı oluyor. Bu oyun şekliyle bir başarı elde etmemiz imkansız. Ama bunun bir çağresi bulunacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?