Sen kimsin Selman?

Yağmurlu bir Haziran gecesi Londra’da doğdu.

Doğar doğmaz kalem, kağıt ve hesap makinesi istediği rivayet edilir.

2 yaşında toplamayı ve çıkarmayı, 3 yaşında çarpım tablosunu (9′lara kadar karışık), 5 yaşında Periyodik cetveli, 10 yaşında ise Oto Tamir ve Bakım cetvelini öğrenmiştir.

Londra Chelsea kolejinde en ön sırada oturan ve çok başarılı bir öğrenci olan Selman, okulunu ilk 11’de bitirmiş ve karne hediyesi olarak ailesinden Mac Book Air almıştır. Öğretmenlerinin, arkadaşlarının ve mahalle baskısının etkisiyle müdür beyin odasına önünü iliklemeden girmiş ve tastiknamesini alarak Türkiye’ye gelmiştir.

Yanlış zaman, yanlış insan, kış güneşi ve yanlış tercih sebebiyle hayatında kaydırma yaptığı üniversiteye, kuyruğa kaynak yaparak girmek durumunda kalmıştır. Boş zamanlarında okula uğrayan Selman, eğitim hayatının son bulup otobüslere tam bilet atmamak için elinden geleni yapmaktadır.

Teknolojiye olan ilgisi onu insanlardan uzaklaştırmış, en iyi arkadaş dokunmatik ekranı olandır diyerek kendisine bir iPhone 3GS almıştır. 4G hızında çalışan Selman’ın Rekorlar kitabında 2 derecesi vardır. Bunlar:
“En uzun ayakta durma rekoru: 24 yıl”
“En sevdiği insanı en kısa sürede kaybetme rekoru: 40 gün”

İnsanların mutluluğu için çalışan ve 7+2 triplex bir gönlü olan Selman, hayatın tadını fanta, uludağ, çay ve Türk kahvesi ile çıkarmaktadır. Evinin bahçesinde yer alan golf sahasındaki havuzuna paraşütle atlamak onun en büyük eğlencesidir. Hem bilgisayarında, hem telefonunda ve hem de hayatında her zaman bir oyun vardır. İçiyle dışı hiçbir zaman bir olmamıştır. Çünkü hayatın bir tiyatro sahnesinden oluştuğuna inanır.

Zamanın kolundan çıktığından beri, onun hediyesi olan saati kullanmaktadır.

Yorumlar

  1. Çok güzel anlatmışsın kendini Selman :D En çok "en iyi arkadaş dokunmatik ekranı olandır" lafını beğendim. Süpersin.

    YanıtlaSil
  2. Sen kimsin selman :)) harika.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?