34 DR 6872 – Demek Sağlık Müdürlüğü demek yetiyor

Öğrenmenin yaşı yok diye bunun için demişler sanırım. Anayasa karşısında insanlar eşit olsada günlük yaşamda insanlar eşit değil. İşte buna bir örnek hastane bahçesinde yaşandı. Yukarıda plakası yazılı olan araç, ambulans ve hasta nakil araçlarına ayrılan özel bölüme parketti. Tabiki burası hastanenin kapısına en yakın nokta.

Eşekler gibi
Beyefendi arabasını 50 metre ilerideki otoparka bırakamazdı. Çünkü onun üzerinde yılbaşında marketlerde satılan hindilerin üzerine yapıştırılan etiketlerden vardı. Arabayı özel alana parkedince güvenlik görevlilerinden biri hızlıca oraya geldi. Beyefendimiz sanki eşekmiş gibi hep aynı şeyi sayıklıyordu: Sağlık Müdürlüğü

Hastane değil, sanki otel
Güvenlik görevlisi oraya araba park edemeyeceğini ve o bölgenin ambulanslara ait olduğunu söyleyemedi. Çünkü lafa başlayamadan Beyefendimiz sürekli Sağlık Müdürlüğü diye sayıklıyordu. Araçtan anne ve babasını indiren Beyefendimiz, sanki tatil yaptığı otelin bahçesine araba parketmiş gibi sallana sallana içeriye doğru yöneldi.

Adam rütbeli
Karşısına çıkan ilk görevliye “Bana hemen Başhekim yardımcısını çağır.” diye nazikçe ricada bulundu. Bunlar yaşanırken ilerideki güvenlik kulubesindeki diğer eleman arkadaşına sesleniyordu. Sağlık Müdürlüğü sözlerinin altında kalan ve kendisine ve oradaki tüm insanlara karşı işlenen bu ayıba göz yummak zorunda kalan görevli, eliyle omzuna vurarak “Kes sesini, adam rütbeli.” diye cevap verdi.

Durmak yok yola devam
Bu ve buna benzer hareketler içerisinde olan insanlar huylarından vazgeçmesinler. Çünkü araba lastiği indirmek zevkli oluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?