CELLMANN Müşteri Hizmetleri bir numara oldu

Kontör transfer ederken kaça gönderiyorduk?
Mesaj paketi için ne yazıyorduk?
Hangi tarifeye geçeyim?
Hangi telefonu alayım? gibi sorularla sıkça karşılaşıyorum.

Bunun sebebi sanırım şu olmalı: CELLMANN Müşteri Hizmetlerinin ücretsiz, hızlı ve çok amaçlı olması

Sıra beklemek yok
Çünkü CELLMANN Müşteri Hizmetlerine, bütün hatlardan ulaşabilir ve isterse 15 dakikası 1 kontörden arayıp konuşabilir, hiç sıra beklemez, istediği her şeyi çekinmeden sorabilir.

Mesaj gönderebilirsiniz
Hattında kontör yoktur ama mesaj paketi vardır. Yazar uzun uzun ve gecenin bir vakti gönderir. Bilir ki, CELLMANN Müşteri Hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir ve ona hemen yardımcı olacaktır.

Bilgisayar ve telefon arızaları
Her gün bir kişiye telefon bakıyorum. Bununla birlikte bilgisayarı arızalananlar, format atmak isteyenler, sürücüleri yükleyemeyenler de beni arıyor. Çok defa telefonu arızalı olduğu için bendeki telefonlardan birini verdiğim oldu.

Yerinde modem kurulumu da dahil
Son zamanlarda ise en çok modem ayarlarını yapamadıkları için beni arayanlar oluyor. Bazen günde 2 eve gittiğim bile oldu. Ayarları yapamadığımda servis sağlayıcı ile müşterilerimizi muhatap etmiyoruz, biz konuşuyoruz.

Psikolojik danışmanlık
Dersleri kötü olan, para sıkıntısı çeken, sevgilisinden ayrılanlar gece müziğin şiddeti artınca, sarsıntının etkisini azaltmak için yine Müşteri Hizmletleri temsilcimizle görüşebiliyor. Uykum olsa da, sabah erkenden kursa gitmem gerekse de müşterimizin yüzü gülene kadar konuşmaya devam ediyoruz.

Sohbet hattı
Vizyondaki filmler, Bilgisayar oyunları, Diziler ve haberler gibi çeşitli konularda konuşmak isteyenlerin de ilk çevirdiği numara yine CELLMANN Müşteri Hizmetleri. Filmlerden alıntılar yapıp, Ramiz Dayının, İskender Büyüğün, Mematinin seslerini karşılıklı olarak taklit ederek eğlenceli bir sohbet ediyoruz.

Yeni Özellik: Görüntülü Çağrı Merkezi
Artık Müşterilerimiz bize görüntülü de ulaşabilecekler. Görüntülü görüşmeyi destekleyen bir telefondan müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterli. Üstelik farklı bir ücret ödemeden, aynı konuşma fiyatına.

Aslında bu yazının altına bir de liste yapmak lazımdı. “Beni sadece Müşteri Hizmetleri olarak kullanan arkadaşlarım” şeklinde.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?