Her gün Anneler Günü olsun ne demek ya

Her gün Anneler Günü olsun ne demek yaBazı özel günlerde anneler günü, babalar günü, sevgililer günü vb. herkesin ortak bir düşüncesi vardır: “Anneler ve babalar kutsaldır ve onları bir güne sığdırmak çok anlamsızdır. Bu yüzden her gün anneler günü olmalı.” şeklinde.

Anneler günü yılda bir gün olmalı
Bu düşünceye sahip insanlara bakınca, Anneler gününün gerçektende yılda sadece bir kez kutlanmasını istiyorum. Çünkü her gün anneler günü olsun düşüncesine sahip insanlara baktığımda, annelerini sadece Anneler gününde hatırlayıp, sahip oldukları bu düşünceyi de, Anneler günü yaklaştığında fark ediyorlar. Bu düşüncelerini de çevrelerine sözle, mesajla, facebook iletisi ile ifade ederek yılın 364 günü işledikleri suçu, kendi vicdanlarında hafifletmeye çalışıyorlar.

Gülümseme görmeye hasret anneler var
Zaten bu özel günler o kadar çok kurguya dönüştü ki, insanlar hediye alıp verince annelerini mutlu ettiklerini sanıyorlar. Ve anneler günü, hediyenin verilmesi ile son bulunuyor. Annesine sımsıkı sarılamayan, onu bir kez bile yanaklarından öpmemiş çocuklar var çevremde. Anneler hep söyler ya, “hediyeye gerek yoktu, senin varlığın yeter” diye. İşte bu gerçekten de en büyük hediye onlar için. Çocuğundan bir gülümseme görmeye hasret olan anneler var aramızda.

Şefkatli sevgi göstermek
Eğer yılın her günün Anneler günü olarak kutlamak istiyorsanız, onlara bu özel günde almış olduğunuz hediyeyi, “annemi üzmemeliyim, onu çok sevmeliyim” sözünün bir temsilcisi olarak görüp, bu hediyeye baktığınız her anda annenize, şefkatli sevgi göstermelisiniz.

Yorumlar

  1. anneler günü için oğlumda bana hediye almak istedi neden çünkü parasını benden istedi:) neyse bende hediye almana gerek yok bir öpücük kondursan yeter dedim ama lafımı dinletinceye kadarda bir kaç gün uğraştım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?