Bir tribün faciası


Tamam Beşiktaş’ı tutmayabilirim ve en sevdiğim tezahürat da “Yeter Yıldırım Demirören Yeter” olabilir ama harika bir taraftarı var. Sadece bu yüzden 5 kere Beşiktaş’ın maçına gittim.

Quaresma’nın imza törenine çoşkulu taraftar olarak ben de katıldım. Çarşı grubunun içerisine kendimi attığımda artık grup içi ücretsiz tarifeye geçmiş ve NTV, Kameramanlar, Stat görevlileri, İsrail, ABD gibi çeşitli kişi ve kuruluşlar hakkında güzel cümleler kurmaya başlamıştık.

Bira içenler, meşale yakanlar… Yasak olan ne varsa içerideydi. Sayının artması ile birlikte milli ses geliri yükseliyor ve ortaya harika bir tablo çıkıyordu. Amigo abinin saha içerisinde bir maç oynanmamasına karşılık “Kartal gol gol gol” tezahüratını yaptırması o günün benim için en büyük hediyesi idi.

Ne var ki kısa süre içerisinde ortamın pembesi gitti ve tozu kaldı. Kimliği belirsiz kişilerce 25 bin kişinin içerisine atılan bir torpil, ayağımın üzerinde patlayarak kampanyadan aldığım ayakkabımın delinmesine neden oldu.

Ayakkabımdan çıkan dumanların yanımdaki domates rengindeki çocuğu etkilemesi üzerine anlaşılan yangın, sağ ayağımın erken müdahalesi ile son buldu. Sonuç olarak bez ayakkabım delindi. Söyleyecek tek bir şey var “Yeter Yıldırım Demirören Yeter.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?