CHP filmi izlenme rekoru kırıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye başkanı tarafından hazırlanan ve bu hafta gösterime giren filmin afişleri izlenme rekorları kırdı. Kendi üyelerine özel sesli ve görüntülü kasetler çıkarıp gelecek nesle unutulmayacak eserler bırakan, “biz Atatürk’ün partisiyiz” diyerek çıktığı meydanlarda İstiklal Marşını bile doğru okuyamayan ve son olarak da çarşaflı kadınlar için rahibe benzetmesini kullanan CHP için bu rekor az bile.

Suçu hakeme attılar
Mütevazi, dürüst ve temiz bir kişiliğe sahip olduğu iddia edilen ve bu iddiaların gerçekleşme oranının, Hakkari Terlik Spor’un Real Madrid’i yenmesi oranı ile aynı olan Kılıçdaroğlu, afişlerin kendilerine ait olmadığını söylemiş ve suçu, her zaman olduğu gibi hakeme atmıştı.

Çarşaf çarşaf
İşte her şey bugün içişleri bakanının bu senaryoyu kimin yazdığını bulması ile ortaya çıktı. Sadece afişleri kimin hazırlattığı değil, nerede kaçar adet basılıp nerelere gönderildiği bile bulundu. Şimdi ise CHP kanadından, göğsünden ve kollarından “Sorumluları bulup cezalandıracağız” açıklamaları geliyor.

CHP eski sürüm kullanıyor
Siyasette hala eski sürümü kullanan CHP, bu işin sorumlularının Google’da arayarak bile bulunabileceğini bilmiyor mu ki, altına kaçıran çocuklar gibi annesi kızmasın diye “ben yapmadım, miki yaptı” diyor anlamak zor.

Bana yetki verin
Dürüst olup bu işin sorumlularını AKPden önce ortaya çıkarmak yerine, neden sessiz kalıp AKPnin eline koz veriyorsunuz? Recep Beyin tuvalate yaptığının gramını bile araştırıp belgeleme arzusu içinde olan Kılıçdaroğlu, sanki Bluetooth ile dosya transferi yapıyormuş gibi “Bana yetki verin” hepsinin kirli çamaşırlarını size göstereyim, sonra yıkayıp ütüleyim, bakın bakalım kiminki daha AK oluyormuş.” diyebiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?