Rekor iftar sofrası şaşırttı

İsmini vermek istemeyen hayırsever bir işadamı, 877 km uzunluğundaki Türkiye-Suriye sınırına iftar sofrası kurdurarak yeni bir rekorlara imza attı. Amacının gösteriş değil tamamen insanlık olduğunu belirten hayırsever işadamı “Aslında tüm Türkiye sınırını iftar sofrasıyla çevirecektim. Fakat masa ve sandalye bulmakta zorluk çektik. Şimdilik sadece Suriye sınırı. İnşallah önümüzdeki sene Irak ve İran sınırına da yönelmek istiyoruz.” dedi.

Uzaydan görülüyor
İftar sofrasının uzaydan da görüntülenebildiğini iddia eden işadamının, 4x4 jipi ile sofraları gezerek konuklarla bol bol fotoğraf çektirdiği ve Facebook’ta “2010 Ramazan xD” adlı bir albüm açtığı belirlendi. İftara katılan vatandaşların, yedikleri ızgara tavukların kemiklerini Suriye tarafına atmaları hoş olmayan görüntülere neden oldu.

Sınırda olay çıktı
Bu arada Suriye tarafından yemek kokusunu alan binlerce kişi, Cizre sınır kapısından geçmek istedi. İzinsiz gösteri yapan ve Türkiye tarafına yabancı maddeler gönderen eylemcilere, askeri güçler tanklarla karşılık verdi. 1200 kişinin yaralandığı çatışmada yetkililer, yaralı sayısının artmasından endişelendiklerini söylediler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?