Şeytanın aklına gelmeyen Turkcell kampanyası

Operatörlerden ara sıra ilginç mesajlar almaya alışığız. Fakat son 10 yılın en büyük bombasını, bu mesaj gelince okudum. Bu fikri ortaya atan kişiyi, aboneleri süründürme konusunda göstermiş olduğu yoğun çaba için tebrik ediyorum. Şeytanın aklına gelmeyecek bir düzenleme.

Kampanya hakkında
Turkcell, Aran Kazan kampanyası ile ilgili yeni bir düzenleme yapmış. Aran Kazan’da diğer operatörlerden 30 gün içerisinde 180 dakikalık (3 saat) çağrı alırsanız, şebeke içi 1 hafta kullanabileceğiniz 1200 mesaj kazanıyorsunuz. 31 Ağustos 2010 tarihine kadar böyleydi. Şimdi ise bu konuda küçük bir düzenleme yapılmış. Önce gelen mesajı okuyalım:

İşte o mesaj:
“AranKazan’da 01.09.2010 itibari ile diğer operatörlerden 180 dakika arandığınız ay içinde numarasını Turkcell’den taşımış abonelerden gelen çağrılar, 180 dakikaya dahil olmayacaktır.”

Yani diyor ki, sen 1 hafta kullanabileceğin şebeke içi 1.200 mesaj kazanmak için, 30 gün içerisinde diğer operatörlerden 180 dakika aranman lazım. Fakat eğer o diğer operatördeki adam, daha önce Turkcell’den numarasını taşıyarak diğer operatörden olduysa, o seni arasa da 180 dakikaya fayda etmez. Bu 180 dakikayı doldurman için numarasını Turkcell’den taşımayan diğer operatörlü adamlardan çağrı alman lazım.

Kampanyanın hediyesi hakkında
Bu kampanyada Turkcell’in yukarıdaki şartlar karşılığında 1 haftalık 1200 SMS vermesi de ayrı bir şeytanlık. 1200 SMS’i aboneler 1 ay kullansınlar ne var bunda. Zaten 180 dakikalık çağrı almayı başarabilen adamı ödüllendirmen lazım. Bunun için diğer operatörlerden para alıyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?