Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla

Sanma unutulur, kalp ağrısı zamanla,
Herşeyi unutarak, yaşanır sanma.

Neydi bir arada, tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi

Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek bir çok şeyi göze almaktı.

Aşk hastalığının belirtileri de tedavisi de diğer hastalıklardan ayrıdır. Zamanında bütün insanlığı tehtit eden, dermansız denilen çoğu hastalığın tedavisi bulunmuştur. Sonra yeni hastalıklar türemiştir. Onlarında çaresi bulunmuştur. Şimdi de tedavisi olmayan hastalıklar var. Ve bunlara da gelecek yıllarda bir çare bulunacak.

Aşkın nasıl başladığını açıklayamadıkça ona bir tedavi yöntemi bulamayacağız. Genç bir kalbe, gördükleri karşısında tıkanan damarları için by-pass yapamazsınız. Bazen insan bu durumu anlatmaktan çok, sessizce içinde yaşamak ister. Çünkü zaten içinde volkanlar patlamaktadır, dengesi bozulmuştur ve sürekli sallanmaktadır. Karanlık ve sessiz bir yer arar. Başını yastığının altına gizleyip uzanmak ister.

Artık dünyanın en mantıklı profösörlerini de getirseniz, TIP, Matematik, Fizik gibi ilimlerden de yararlansanız bu düğümü açmak, sadece kafasında kurcalayan kişinin elindedir.

Seven bir kişiyi vazgeçirmek kolaydır. Çünkü “Neden seviyorsun?” sorusunun bir cevabı vardır onda. Ama aşık olan adama “Neden aşıksın?” diye sorulduğunda bir cevap veremez. O cevapsız kaldıkça siz de çözümsüz kalırsınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?