Ordu Göreve

40 yıldır bu ülke, karanlık güçlerin kontrolünde olan terör ile uğraşıyor. 

Zamanında "ORDU GÖREVE" diye pankart açan demokrasi düşmanları ile emekliliklerini isteyen bu paşa takımı, ordunun görevinin sadece "darbe yapmak"tan ibaret olduğunu sanıyorlardı. Kendilerini göreve çağıran demokrasi düşmanlarına karşılık 10 yıldır darbe planları ile uğraşanlar, terörün bitmesini, Türkiye'nin gelişmesini ister mi? Terör biterse AK Parti’nin daha fazla oy alacağını düşünürler. Çünkü bunlar vatan uğruna koltuk pazarlığı yapacak insanlardır.

Darbe konusunda uzman olan generaller, söz konusu terör olunca 3-5 çapulcu karşısında 40 yıldır ne şeref bıraktılar ne de haysiyet. Hem dünyanın en güçlü orduları arasında gösterilip, hem de 3-5 eşkiyaya kendi askerini esir aldıran, her ay onlarca şehit veren dünyanın en güçlü başka bir ordusu yoktur. Sonunda tekmeyi yiyenler bugüne kadar verilen binlerce şehidin ve şehit ailelerinin ruhuna huzur doldurmuştur.

Yurdun dört bir yanında gece gündüz demeden vatanı korumak için nöbet tutan, gerektiğinde hiç çekinmeden çatışmaya giren vatan evlatlarımızın bir bir ölüme gönderilmesi karşısında orduyu yönetenlerin, 8 yıldızlı askeri lojmanlarında, ünvanları gibi PAŞA PAŞA uyumasına kimsenin sesi çıkmıyordu. Her şehit haberinde hükümet suçlanıyor, sanki arkasında hükümet varmış gibi düşman ilan ediliyor ve şehit cenazelerinde yuhalanıyordu.

Ailemden biri şehit olsa ve komuta kademesinden biri cenazeye katılıp bana başsağlığı dilese, onun yüzüne tükürür ve oradan kovarım. Terörün sürmesini isteyen, terörden rant sağlayan insanlar var ve bunlar teröre karşı güvendiğimiz, bizi koruduğunu sandığımız kişiler. Türkiye bütçesinin yarısı orduya giderken hala gecekondudan bozma karakollar kurup gencecik insanları buralarda hedef göstermek ve onların ölmesine gözyummak caniliğin ötesinde bir davranıştır.

Askerin aldığı bu paranın ne hesabı tutuluyor, ne de hesap veriliyor. Parayı istedikleri gibi harcıyorlar. Dünyanın en güçlü orduları arasında gösterilen Türkiye, 4 sene öncesine kadar askeri malzemelerinin %92’sini ithal ediyordu. Kendi silahını üretemeyen, kendi tankını uçağını yapamayan dünyanın en güçlü ordusu...

Ordu Göreve
Bu zamana kadar tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce Türk ordusunu göreve çağırıyorum. Herkes işini yapsın.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir yazı olmuş,size aynen katılıyorum.Bu yazı daha geniş kitlelerce okunmalı bence..
    Lütfen yazıyı sosyal imleme sitelerinde paylaşın...
    maymun gözünü açtı!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?