Hiddik, Hiddank


Takım sahada iken durum ne olursa olsun, sanki bir kahvede televizyonun tam önüne oturmuş, futboldan anlamadığı halde maç izlemek zorunda kalan biri gibi, 90 dakika boyunca karşılaşmayı izleyen bir teknik adam olarak tanıdım Hiddink’i. Zaten ismini söylerken bile böyle bir kasılma oluyor ağzımda. Aldığı paraların haddi hesabı yokken her kaybettiğimiz maç sonrası kendisini melek ilan etmesi de “işini bildiğinin” bir göstergesi.

TFF 5 milyon Euronun hesabını versin
Biliç gibi yerinde duramayan bir adamın yıllık kazancı sponsor gelirleri ile birlikte 160 bin Euro iken, bizim Hiddik (Bilerek böyle yazıyorum) yıllık 5 milyon Euro kazanıyordu. TFF bu paranın yüzde birini amatör bir takımın antrenörüne verse, adam milli takıma Hiddikin kattığının yüz katını katardı.

Hiddik hadi bitti
Şampiyonadan elenmemiz ile birlikte nasıl bir zeka ile yönetildiğini anlayamadığım TFF’nin kafası dank etmiş ve durum “Hiddik hadi bitti” ye getirilmiştir. Peki verilen bu kadar para ne olacak? Bu paranın hesabı sorulmayacak mı? Depremzedelerin soğuktan donduğu bir zamanda, kapalı kapılar arkasında Hiddik ile yapılan milyonlarca dolarlık “karşılıklı anlaşarak sözleşme feshi” yalanı açıklanmayacak mı?

Yorumlar

  1. Çok soğuk ve Türklerin heyecanına sahip olmayan biriydi. Sonuç olarak biz şampiyonadan elendik o ise paralari alıp gitti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?