Peygamber ocağında at ve domuz eti

Her ne kadar peygamber ocağı olarak adlandırılsa da, sakallı olan babalarımızın sosyal tesislere alınmadığı, başı kapalı olan annelerimizin tören alanlarından uzaklaştırıldığı, eşlerimizin fişlendiği bir ordumuz var. Aynı zamanda bu uygulamayı sürdürenlerin, şehit cenazelerine katılıp başı kapalı olan annelerimize ve sakallı olan babalarımıza destek olma yarışında olduklarını da görüyoruz. 

Namaz kılmak ve Kur’an okumanın yasak olduğu başka bir peygamber ocağı yoktur. Ya da onların peygamber diye bahsettikleri kişi ile bizim Peygamber olarak bildiğimiz aynı değil.

Edirne-Keşan'daki 4'üncü Mekanize Piyade Tugayı'nda tüketilen gıdalar askeriyenin laboratuvarlarında incelendi ve hazırlanan raporda çarpıcı bilgilere yer verildi. Ayrı ayrı numune alınarak üç kez yapılan testler, hamburger, tost gibi ürünlerin içinde domuz ve at etinin bulunduğunu ortaya koydu. Rapor ilgili komutanlıklara ulaştırılmasına rağmen bu gıdaların tugayda satışı engellenmedi.

Yorumlar

  1. Komutan için asker taş toprak gibi değersiz birşeydir. Bu yüzden ister at yesin iater eşek.

    YanıtlaSil
  2. Bu durum milletimizin göz bebeği olan ordumuzun değerini düşürmüştür.

    YanıtlaSil
  3. Dün hatayda bir er 2 komutanı vurdu ve öldürdü. Askeriyede erlere mantıksız işler yaptırılıyor.her insan bu saçmalıklara dayanamaz. Artik devir değişti. Kimse bir komutana uşaklık yapmak için askere gitmiyor. Profesyonel orduya hemen geçilmeli.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?