Borusan-a Girsin

Borusan-a Girsin
Birileri var ki Türkiye’de huzur hakim olmasın, gelişmesin, düşünmesin, üretmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bunların arasında kendini aydın sanan yüzlerce çağdışı zihniyet sahibi, geri kafalı yazarlar, laiklik ve Atatürkçülük adına insanların inançlarına, giyimlerine karışan yobaz ve ahlak yoksunu dernekler ve darbeye, diktatörlüğe aç, kendi değirmenini döndürmeye odaklanmış medya kuruluşları da var.

Tabi bunların kaynağı belki İsrail, belki Amerika belki de domuzların gezdiği bok çukurları. Atalarımız kanları ile bu vatanı savunurken, yahudi oldukları için evlerinde oturan şimdinin koçu koyunu, borusu, birilerinin Mustafa Kamal’i kullandığı gibi vatana hizmet adına zenginliklerine zenginlik katıyor.

Yukarıdaki resimde yer alan haberi ülkesini seven bir Türk yapmış olamaz. Eğer yapmışsa ülkemi seviyorum diyen bir yahudi yapmıştır. Jandarmanın şehir dışından gelen minibüslerde kimlik kontrolü yapıp 29 Ekim kutlamalarında olay çıkmaması için önlem alması, “Cumhuriyet Yürüyüşüne Gelenlerin Önü Kesildi” başlığı ile sunuluyor.

Bu başlığı okuyan ve mantıklı düşünme özelliğine sahip olmayan zihniyet, hükümetin kutlamalara engel olmak istediğini düşünüyor. Jandarmanın kontrol yapması yol kesmek mi oluyor? Yüzbinlerce kişi elini kolunu sallaya sallaya meydanlara girsin, sonrada bombalar felan mı patlasın isteniyor? O minibüslerin içinde sadece kutlamalara gelenler mi var? Bu haberi yapanlara lanet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?