Nihat Hatipoğlu'na Soru Sorma Tekniği


Nihat Hatipoğlu'na Soru Sorma Tekniği
Baba, Oğul ve Kutsal Para üçlüsünün yeni temsilcilerinden olan, 2005 yılından bu yana çeşitli kanallarda "Dr. Ferudun Kunakla Sağlıksız Yaşam" "Mahmut Tuncer ile Delirmeceler" "Ne Yapayım Su İçsem Yakışıyor" gibi programlara alternatif oluşturmayı amaçlayan, ara sıra rahatsızlandığında yada ekstralar olduğunda yerine yedek batarya olarak oğlunu yayına alan Hatipoğlu, özellikle dini duyguların zirve noktalara ulaştığı dönemlerde tezgahının önündeki kalabalığı artırıp satışları 3'e 4'e katlamaktadır.

Arka planda sürekli olarak, "Toplumda Yok Olma Noktasına Gelmiş Komşuluk İlişkilerinde Apartman Yöneticilerinin Rolü" sempozyumunda bile çalsanız dinleyenlerin "Bu kesin dini bir programdır" diyeceği bir müzik çalıyor. Bu müzik arka planda çalarken siz bir bilgisayar oyunundan bile bahsetseniz yine aynı sayıda bir dinleyici kitlesine ulaşırsınız. "Abi şurda hep yanıyorum, Allah aşkına geç şu bölümü ya. Tamam mübarek kardeşim, sinirlenme"

Program Bittikten Sonra
Çocukluğumdan beri tavsiyelerini bir an olsun bile eksik etmeyen, kullandığım tuvalet kağıdından, diş macununa kadar her şeyime kadar karışan ama henüz yüz yüze tanışmanın kısmet olmadığı her 10 İsviçreli bilim adamının o 9 seçkin kişisi bu konuda da bir araştırma yapmış. Programı gözü ve kulağının yanısıra el ve ayak parmaklarını bile kırpmadan izleyen seyircilerin %82'sinin program bittikten 20 saniye sonra içerikle alakalı hiç bir şey hatırlayamadığını tespit etmişler.

Herkes Hatipoğlu'na soru soramaz
Hatipoğlu'na sorulan sorular oradaki insanların yaşadığı dünyayı bize açıkça göstermekte. Herkes Hatipoğlu'na soru soramaz elbet. Bunun bir adabı var. Soru sorabilmek için ya doğuştan yetenekli olmanız gerekiyor yada "Çok Yeteneksizsiniz Lan!" yarışmasında 3 Evet ile bir sonraki tura katılma hakkı kazanmış olmanız gerekiyor.

Fakat siz de böyle bir yetenek yoksa üzülmeyin. Ben size soru sorma formülünü yazacağım.

Soru Sorma Tekniği
Hangi konuda olursa olsun aklınıza gelen en aptalca şeyin sonuna "günah mı hocam?" ekini ekleyerek sorularınızı Hatipoğlu'na yöneltebilirsiniz. İşte bu kadar kolay.

Örnek Sorular:
Oyunda zombi öldürmek günah mı hocam?
Oyunda domuz eti yiyorum günah mı hocam?
Dudaklarıma ruj sürsem orucum bozulur mu? Orucum bozulursa günah mı hocam?
Annem bana zorla yemek yediriyor günah mı hocam?
İnternette kötü hesapları hekliyorum günah mı hocam?
Annemin karnındayken kardeşimi öldürmüşüm günah mı hocam?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Apple iPod Shuffle 3. nesil kullanımı

"Kosla Oxi Action Vanish Max" fazla oluyor

Arif Sinan ünlü mü ünsüz mü?